Workflow Live 14/6 2021 - Jobba effektivt i OneNote

: 2 min

En stor del av den information som hanteras i våra arbetsflöden är inte dokument som passar att sorteras in i mappstrukturer. Det är anteckningar, webbklipp, utkast, bilder, mallar och annat som vi vill kunna hitta snabbt och enkelt när vi behöver dem. Men utan en genomtänkt struktur för de egna och teamets anteckningar läggs det mycket tid på att leta och återskapa information. 

Under denna veckas Workflow LIVE "Jobba effektivt i OneNote" gick vi igenom hur ni med hjälp av Microsoft OneNote kan minska den administrativa tiden som krävs för att hantera era anteckningar och sänka den kognitiva belastningen. Lyckas ni väl med ert samarbete i OneNote kommer ni inte bara blir mer effektiva, ni kommer även ha möjligheten att dra nytta av varandras utveckling och kunskap. Några av de saker vi pratade om var hur ni kan: 

  • Samla information var som helst och när som helst med OneNote.
  • Skapa en vattentät personlig struktur integrerad med era uppgifter och kalendrar.
  • Strukturera gemensamma anteckningar och minska slöseri av tid och energi i teamet.
  • Koppla ihop anteckningar med teamets prioriteringar i Planner och Teams.

Missade du livesändningen? Inga problem! Vi spelar in varje tillfälle av Workflow LIVE så att du kan se den inspelade versionen här. 

 

Workflow LIVE är framtaget för att ge dig möjligheten att utveckla och förbättra ditt självledarskap och hur du samarbetar med dina kollegor. Webinaren är återkommande, berör ett nytt tema varje vecka och är helt kostnadsfria för dig att delta på. Se schemat för kommande veckor och anmäl dig till nästa Workflow LIVE.

Upptäck kommande Workflow LIVE

Prenumerera på vår blogg