Workflow Live 6/9 2021 - Led effektfullt med hybrida möten och workshops

Att kunna leda hybrida möten och workshops effektivt är numera en nyckelkompetens. Den blir också helt central när "jobba-var-som-helst"-trenden är på väg att bli vår nya norm.

För att skapa en stark teamkänsla i en hybrid arbetsmiljö behöver du engagera deltagarna i dina möten och se till att ni uppnår resultat. Vår samhörighet och teamkänsla sätts också på spel av den hybrida arbetsmiljön - relationer behöver utvecklas och tillit stärkas när några är på kontoret och andra arbetar hemifrån.

Att kunna "teama" med människor med rätt kompetenser, lösa problem flexibelt, effektivt och ofta på distans är en förmåga som blir allt viktigare när förändringstakten i vår värld är snabbare än någonsin. Sannolikt kommer din organisation stå inför nya förväntningar och kundbehov framöver.

Under Workflow Live vecka 36 talade vi om hur du leder möten mer effektivt och lyckas bättre med dina hybrida möten och workshops. Vi tog bland annat upp:

  • De vanligaste fallgroparna i hybrida mötesformer.
  • Hur du skapar engagemang och bygger upp mellanmänskliga relationer i möten utifrån ett hjärnperspektiv.
  • Tips för hur ni skapar konkreta resultat tillsammans i workshops oavsett om deltagare är på plats fysiskt eller på distans.

Läs även vårt blogginlägg "SCARF - så skapar du engagemang i dina hybrida möten" där vi går igenom SCARF-modellen och hur du kan implementera den i ditt ledarskap för att uppnå en helt ny nivå av engagemang och effektivitet i ditt team.

Missade du livesändningen av Workflow Live?

Inga problem! Vi spelar in varje tillfälle av Workflow Live så att du kan se den inspelade versionen här.

 

Workflow Live är framtaget för att ge dig möjligheten att utveckla och förbättra ditt självledarskap och hur du samarbetar med dina kollegor. Workflow Live är återkommande, berör ett nytt tema varje vecka, och är helt kostnadsfria för dig att delta på. Höstens schema finns redan nu på vår hemsida, så passa på att anmäla dig till Workflow Live för att få en bra start på hösten. 

Upptäck kommande Workflow LIVE

Prenumerera på vår blogg