Workflow Live 16/8 2021 - Självledarskap i en hybrid värld

Att arbeta hållbart och effektivt, ibland hemma, ibland på kontoret och ibland på annat håll har visat sig vara svårare än många har förväntat sig. Kraven blir högre på vardera individs självledarskap och färdigheter att arbeta effektivt i de digitala miljöerna. 

Oavsett vilken arbetsplatslösning din organisation väljer när det kommer till hur och vad ni arbetar så kommer troligen valmöjligheten både för dig och dina kollegor öka. Under Workflow Live den 16 augusti fördjupade vi oss i självledarskap och de krav som ställs på hela organisationen när det kommer till att utveckla hållbart effektiva arbetsprocesser. Några av de frågor vi gick igenom var:

  • Vilka strukturer du behöver utveckla för att kunna utföra ett produktivt och kreativt arbete "var som helst". 
  • Vilka nyckelvanor du behöver för att stärka både fokus och din hjärnhälsa. 
  • Hur du kan öka samhörigheten med dina kollegor och öka effekten av era samarbeten. 

Missade du livesändningen? Inga problem! Vi spelar in varje tillfälle av Workflow LIVE så att du kan se den inspelade versionen här.


Workflow LIVE är framtaget för att ge dig möjligheten att utveckla och förbättra ditt självledarskap och hur du samarbetar med dina kollegor. Workflow LIVE är återkommande, berör ett nytt tema varje vecka, och är helt kostnadsfria för dig att delta på. Höstens schema finns redan nu på vår hemsida, så passa på att anmäla dig till Workflow LIVE för att få en bra start på hösten. 

Upptäck kommande Workflow LIVE

Prenumerera på vår blogg