Workflow Live 28/6 2021 - Självledarskap var som helst

De osynliga sociala strukturer och stödsystem som är inarbetade i arbetstillvaron på kontoret är utsuddade. Vi kan inte längre se arbete hemifrån som ett undantag. Nu har vi chansen att forma nya och bättre arbetssätt. Frågan är hur gör vi det. 

Att arbeta hållbart och effektivt, ibland hemma, ibland på kontoret och ibland på annat håll har visat sig vara svårare än många har förväntat sig. Alla behöver bidra för att skapa en stark sammanhållning i teamet och med arbetskamrater och på ett sätt där alla inkluderas. Vi behöver visa tydliga resultat som stärker tilliten till teamet även när vi arbetar ifrån "var som helst". Under det sista tillfället av Workflow LIVE innan sommarsemestern fördjupade vi oss i just detta - hur lyckas du med ditt självledarskap när du får friheten att arbeta var som helst. Några av de frågor vi gick igenom var: 

  • Vilka strukturer du behöver utveckla för att kunna utföra ett produktivt och kreativt arbete "var som helst". 
  • Vilka nyckelvanor du behöver för att stärka fokus och din hjärnhälsa. 
  • Hur du kan öka samhörigheten med dina kollegor och öka effekten av era samarbeten. 

Missade du livesändningen? Inga problem! Vi spelar in varje tillfälle av Workflow LIVE så att du kan se den inspelade versionen här.

 

Workflow LIVE är framtaget för att ge dig möjligheten att utveckla och förbättra ditt självledarskap och hur du samarbetar med dina kollegor. Workflow LIVE är återkommande, berör ett nytt tema varje vecka, och är helt kostnadsfria för dig att delta på. Höstens schema finns redan nu på vår hemsida, så passa på att anmäla dig till Workflow LIVE för att få en bra start på hösten. 

Upptäck kommande Workflow LIVE

Prenumerera på vår blogg