Workflow live 7/6 2021 - Att leda digitala möten och workshops

: 2 min

Lyckas du leda dina digitala möten och workshops på ett effektivt sätt? Ett engagerat team med en stark teamkänsla förutsätter att ni har resultatskapande möten där relationer utvecklas och tillit stärks. Detta är viktigare en någonsin i en kommande hybrid arbetssituation där det digitala blir grunden. 

Under vår Workflow LIVE session "Att leda digitala möten och workshops" gick vi igenom ett antal tips för hur du skapar engagemang och leder digitala möten och workshops effektivt. Slutsatserna från sändningen var att:

  • En genomtänkt och heltäckande digital struktur är ett måste - gå "all in" i den digitala arbetsplatsen och backa inte tillbaka. 
  • Utforska de hybrida mötena under en period för att hitta vad som är rätt för er, det finns inte ett färdigt recept som passar alla.
  • Forma spelregler på specifik nivå för olika mötestyper. Tydlighet är avgörande, alla behöver veta vad som gäller i olika forum för att inte behöva lägga energi på annat än själva mötet.

Missade du livesändningen? Inga problem! Vi spelar in varje tillfälle av Workflow LIVE och delar det här dagen efter live-sändningen. Se den inspelade versionen här. 

 

Workflow LIVE är framtaget för att ge dig möjligheten att utveckla och förbättra ditt självledarskap och hur du samarbetar med dina kollegor. Webinaren är återkommande, berör ett nytt tema varje vecka och är helt kostnadsfria för dig att delta på. Se schemat för kommande veckor och anmäl dig till nästa Workflow LIVE på vår hemsida. 

Upptäck kommande Workflow LIVE

 

Prenumerera på vår blogg