Workflow Live 23/8 2021 - Utveckla ditt fokus till en superkraft

Att optimera ditt fokus i vardagen säkerställer inte bara din mentala närvaro och uppmärksamhet, utan det leder också till konkreta effekter såsom ökat lärande och förbättrade resultat i arbetet. 

Innehåll i denna veckas Workflow Live är lånat ur vår utbildning "iWorkflow - självledarskap och effektivitet" som fler än 10.000 personer deltagit på under de senaste åren för att utveckla sitt självledarskap. Vi bryter ner pomodoro-tekniken och ger konkreta tips för hur du får den att fundera i vardagen.  

Vi talar även om hur ökat fokus under arbetsdagarna leder till effekter såsom:

  • Förstärkt mental närvaro och uppmärksamhet. 
  • Bättre kvalitet och färre misstag genom klarare tänkande och klokare beslut.
  • Tydligare prioriteringar och förbättrade resultat.
  • Starkare insikter och ökat lärande.

Missade du livesändningen? Inga problem! Vi spelar in varje tillfälle av Workflow LIVE så att du kan se den inspelade versionen här.

Läs även vårt blogginlägg "Två strategier för att hitta djupfokus under arbetsdagarna" där vi berättar mer om hur du kan använda bland annat pomodoro-tekniken för att fokusera bättre i ditt dagliga arbete och därmed bli mer effektiv.


Workflow LIVE är framtaget för att ge dig möjligheten att utveckla och förbättra ditt självledarskap och hur du samarbetar med dina kollegor. Workflow LIVE är återkommande, berör ett nytt tema varje vecka, och är helt kostnadsfria för dig att delta på. Höstens schema finns redan nu på vår hemsida, så passa på att anmäla dig till Workflow LIVE för att få en bra start på hösten. 

Upptäck kommande Workflow LIVE

Prenumerera på vår blogg